ETUSIVU   ☆   ESITTELY   ☆   PONIT   ☆   TOIMINTAHUOM HUOM HUOM HUOM HUOM     Tattiliiga siirtyy uudistumistauolle (ulkoasun vaihto, pientä toiminnan uudistamista) - hevosilla kisataan kyllä, mutta tuloksia ei kovin ripeään tahtiin päivitellä sivuille. Olen tavoitettavissa sähköpostitse (vrieng.c(at)gmail.com).Siis kuka nyt on jo mennyt sanomaan sinulle, että meillä täällä olisi mukamas joitain pahatapaisia poneja talli täynnä?! Ehei, kaikkihan nämä nyt ovat ihania pieniä mamman kultamussukkamassukoita, syötävän suloisia kerrassaan. Odotapas, minun täytyy vähän tätä valmennusryhmää pistää ojennukseen.. Hyvä Kiia, hyvin menee sen Viivin kanssa. Selkä vähän enemmän suoremmaksi äläkä käytä noin vahvoja pohkeita.. Hienostihan se menee, mutta.. VARO!! No äh, tuollaisia ratsastajia sitten meillä käy, kun eivät osaa edes pysyä ponin selässä, vaikka poni nyt vähän kohottaakin takapäätänsä ottaaksen isomman askeleen.. Tämmöiseksi se nykyään on sitten mennyt, ei auta vaikka kuinka opettaisi - hohhoijaa..

Olet lämpimästi tervetullut tänne kaikkien selän takana olevalle paikkakunnalle ja siellä tallille, joka tiedetään myös nimellä Tattiliiga. Tattiliiga, tuttavien kesken (ja ihan myös siitä syystä, että lempinimi on helpompi muistaa) Tattis, on poneihin painottunut talli, vaikka meiltä nuita hevosenkorkuisia otuksiakin löytyy.
Laatuun on pakko ollut panostaa - niin kauramoottoreiden kuin tilojen suhteen - sillä tiedättehän sanonnan, että jos haluaa menestyä, ei hyvä riitä vaan on tähdättävä parhaaseen. Ai, eikö kuulosta tutulta? (Kumma kyllä, meillä sitä hoetaan kuin mantraa konsanaan..) Tästä johtuen meiltä siis löytyy kaikki maan mahdolliset pesukarsinat, hygieniajutut ynnä muut, karsinoissa asustelee kohtuullisen hyväsukuisia, kiiltäviä ja loimitettuja poneja sekä tallipihalla komeilee maneesi ja iso, laaja, valaistu ratsastuskenttä. Aivan, ja tämä kaikki täällä sangen aurinkoisen Suomen rajojen sisäpuolella, mitä loistokkaimpien kulkuyhteyksien keskellä.. No, tätä emme aina ihan tuppaa uskoa täällä itsekään, mutta tarvitsemme välillä jonkun muistuttamaan elämän tosiasioista. Ennen kuin lähdet ihan kokonaan jonnekin muualle, käythän kertomassa vieraskirjaan, jos työntekijämme kulkevat nokka liian pystyssä tai jonkin ponin karva on vähän rytyssä? Kiitoksia!

Parhain terveisin,
Tattiliigan varsinainen (pääpomottelija ja -pompottelija) omistaja vrieng. (VRL-06263)

☆  Vieraskirja
☆   Äänestithän meitä VRL:n tallilistalla? Muuten ei ole pois lähtemistä.. (buahhahhaa!)
☆  Päivitetty viimeksi 10.01.2015


Vaikka talli kuulostaisi kuinka tutulta tai muistuttaisi tosielämän koppavien ökytallien menoa, olemme silti vain virtuaalitalli.
On myös syytä olla vetämättä hernettä nenään edellisestä lauseesta ja muistettava, että huumorimielellä tässä mennään.
© Tattiliiga, ellei toisin mainita